Era

Shtrimi i iftarit të fundit për familjet në nevojë tek Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” 

Share This Post

Disa momente të shkëputura nga iftari i fundit i shtruar në qëndrën komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, ku shërbyem së bashku me nënkryetaren e Bashkisë së Tiranës, znj. Anisa Ruseti

Anisa Ruseti: “Solidariteti dhe zemërgjerësia e sipërmarrjeve këtë Ramazan ka mbushur zemrat e shumë prej frekuentesve të qendrave komunitare të Tiranës.  

Në Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” ishte një prej restoranteve të mirënjohura të kryeqytetit që shtroi iftarin e fundit për këtë vit, ERA.  

Falenderoj nga zemra të gjitha sipërmarrjet që kanë dhënë kontributin e tyre për mbështetjen e personave që frekuentojnë qendrat komunitare të Bashkisë së Tiranës dhe uroj gëzuar Bajramin!” 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Porosia Juaj0
Nuk ka produkte në shportë
Vazhdo blerjen
0