Shtrimi i iftarit të fundit për familjet në nevojë tek Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” 

Share This Post

Disa momente të shkëputura nga iftari i fundit i shtruar në qëndrën komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, ku shërbyem së bashku me nënkryetaren e Bashkisë së Tiranës, znj. Anisa Ruseti

Anisa Ruseti: “Solidariteti dhe zemërgjerësia e sipërmarrjeve këtë Ramazan ka mbushur zemrat e shumë prej frekuentesve të qendrave komunitare të Tiranës.  

Në Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” ishte një prej restoranteve të mirënjohura të kryeqytetit që shtroi iftarin e fundit për këtë vit, ERA.  

Falenderoj nga zemra të gjitha sipërmarrjet që kanë dhënë kontributin e tyre për mbështetjen e personave që frekuentojnë qendrat komunitare të Bashkisë së Tiranës dhe uroj gëzuar Bajramin!” 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0