Festojmë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri tek Qendra Komunitare në Kombinat  

Share This Post

2021-shi nuk mund të mbyllej më bukur se kaq! 

Shumë të lumtur që nismës sonë për të shtruar drekën e VItit të Ri tek Qendra Komunitare në Kombinat për familjet që nuk kanë mundësi të festojnë si të gjithë ne, ti bashkoheshin edhe nënkryetarja e bashkisë @anisaruseti@ikonomimariza@rovenadilo e @valbonaselimllari. Faleminderit që me humanizmin dhe pozitivitetin tuaj e shëndruat këtë drekë në një festë të vërtetë!
Për 2022-shin gjëra më të bukura na presin…

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0