Era

HEY! Je gati të bëhesh pjesë e familjes ERA?

Ne po të presim…!

Recepsionist/e

Shpërndarës (me motorr)

Kuzhinier/e

Kuzhinier/e (zgarë)

Picier/e

Kamarier/e

Banakier/e

Punonjës/e Paketimi

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0

Recepsionist/e

 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Preferohet të ketë arsim të lartë;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
 • Të ketë eksperiencë brënda të njëjtit profil;
 • Të njohë mirë programet bazë të kompjuterit;
 • Puna me 2(dy) turne;

Shpërndarës (me motorr)

 • me arsim të mesëm;
 • të jetë i pajisur me leje drejtimi;
 • të njohë shtrirjen territoriale të Tiranës;
 • pagesa në nivele shumë të mira;
 • mosha mbi 20 vjeç;

(motorri mundësohet nga kompania)

Kuzhinier/e

 • Të jetë me eksperiencë pune në kuzhinë, jo më pak se 2-vjet.
 • Arsimi i mesëm (prioritet arsimi profesional).
 • Puna me 2 (dy) turne.

Kuzhinier/e (zgarë)

 • Të jetë me eksperiencë pune në kuzhinë, jo më pak se 2-vjet
 • Të njohë mirë sektorin (zgarë) në kuzhinë
 • Arsimi i mesëm ( prioritet arsimi profesional)
 • Puna me 2(dy) turne

Picier/e

 • Arsim i mesëm (prioritet arsimi profesional)
 • Të ketë eksperiencë pune, jo më pak se 2-vjet
 • Të njohë mirë sektorin e picerisë
 • Puna me 2(dy) turne

Kamarier/e

 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Arsim i mesëm (preferohet me arsim të lartë)
 • Të njohë mirë gjuhën angleze
 • Të ketë eksperiencë brenda të njëjtit profil
 • Paga mbi nivelet e tregut

Banakier/e

 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Arsim i mesëm
 • Të ketë eksperiencë brenda të njëjtit profil
 • Puna me dy turne

Punonjës/e Paketimi

 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm.
 • Të jetë korrekte, e shkathët dhe e përgjegjshme për detyrat që i jepen.
 • Eksperienca të mëparshme të ngjashme përbëjnë avantazh.