Era

Shërbimi ndaj Klientit

Ne i mirëpresim gjithmonë komentet apo sugjerimet tuaja të sinqerta për shërbimin delivery apo përvojën tuaj tek restorantet tona.

 

Ju lutemi na tregoni më shumë detaje rreth eksperiencës tuaj dhe Departamenti i Kujdesit ndaj Klientit do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.


Klikoni tek restoranti/delivery që dëshironi të jepni feedback-un tuaj!

Përshtypjet e Klientëve:

"Thjesht e përkryer"
Isha tek “Era Vila” për 2 ditë rresht gjatë qëndrimit tim në Tiranë dhe dua t'ju përgëzoj shumë.

Shërbimi ishte thjesht i përsosur, ushqimi i shkëlqyer dhe çmimet vërtet të leverdisshme, duke marrë parasysh edhe sasinë e bollshme. Do t’jua rekomandoja me sy mbyllur.

Jean Lyonn

“Eksperiencë me Pesë Yje”

Shërbimi, shija, mikpritja dhe gjithçka tjetër është në nivelet më të larta. Komunikimi me Menaxherin ishte fantastik. Faleminderit për atmosferën!

Mehmet Fehti Do.

“Restorant i mahnitshëm”

Një vend kaq i bukur me një vendndodhje perfekte, ushqime tradicionale dhe staf shumë profesional.

E shijuam vërtet! Faleminderit stafit të mrekullueshëm!

Sandra Ziv

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0