Era

Kthim në traditë,

në një Erë moderne!

Era Delivery

EST 1999

Rreth Nesh

Restorant – Piceri “ERA” filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999. Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal ndaj klientit bënë që ERA të shndërrohet në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit. 

Era Restaurants

Kthim në traditë në një Erë Moderne!

Era Delivery

ERA, e para që realizoi me sukses shërbimin delivery në Shqipëri. Prej 1999 sjell pranë jush një menu të pasur tradicionale shqiptare, mesdhetare dhe të huaj.

Porosit online me shpejtësinë e erës (prej orës 11:00 – 23:59).

Era Catering

Që prej vitit 2008, ekipi ynë i artistëve të kuzhinës ka krijuar evente të paharrueshme për familjet, organizatat, kompanitë dhe individët e ndryshëm, jo vetëm në Tiranë por në të gjithë Shqipërinë. 

Nëse edhe ti do të bëhesh pjesë e historisë… jemi vetëm një klikim larg!

BLOG

Eventet më të fundit, Receta

Shërbimi ndaj

Klientit

Na trego më shumë detaje rreth eksperiencës tuaj.

Ku ndodhemi?

Era Vila
Rruga "Papa Gjon Pali II", Villa nr.11 Tirana, Shqipëri

Era Ish-Blloku
Rruga "Ismail Qemali", Ap 13/2 Tirana, Shqipëri

Era Delivery
Rruga "Perlat Rexhepi", pallati "Unicom"

Era Corporate Catering - Antea Cement
Rruga Boka e kuqe, Borizanë, Krujë

Era Corporate Catering - KCA Detug
Rruga Shpirag 5, Mbreshtan, Berat

Kthim në traditë,

në një Erë moderne!

EST 1999

Rreth Nesh

Restorant – Piceri “ERA” filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999. Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal ndaj klientit bënë që ERA të shndërrohet në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit.

Era Delivery

ERA, e para që realizoi me sukses shërbimin delivery në Shqipëri. Prej 1999 sjell pranë jush një menu të pasur tradicionale shqiptare, mesdhetare dhe të huaj.

Porosit online me shpejtësinë e erës

(prej orës 11:00 – 23:59)

Era Catering

Që prej vitit 2008, ekipi ynë i artistëve të kuzhinës ka krijuar evente të paharrueshme për familjet, organizatat, kompanitë dhe individët e ndryshëm, jo vetëm në Tiranë por në të gjithë Shqipërinë.

Ku Ndodhemi

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0