Era

Përgjegjësia Sociale

Marrja e përgjegjësisë dhe kujdesi në mënyrë aktive janë vlera të forta në kulturën e familjes tonë “ERA”

Aktivitete

“ERA Care”, fondi social për punonjësit, klientët, bashkëpunëtorët dhe më gjërë.

ERA ka fondin e saj social i cili shërben për kauza të ndryshme sociale gjatë vitit dhe mbështet ata që kanë më shumë nevojë. 

Shpërndarja e fondeve vendoset nga një komision i zgjedhur posaçërisht për këtë qëllim në mbështetje të drejtpërdrejtë të rasteve në nevojë, të veçanta apo emergjente.
Nëpërmjet fondit social “ERA Care” është krijuar një instrument i fortë me të cilin “ERA” mund të veprojë më shpejt dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë. 

 

“ERA Care” për ju dhe familjen tuaj. 

Ku ndodhemi?

Era Vila
Rruga "Papa Gjon Pali II", Villa nr.11 Tirana, Shqipëri

Era Ish-Blloku
Rruga "Ismail Qemali", Ap 13/2 Tirana, Shqipëri

Era Delivery
Rruga "Perlat Rexhepi", pallati "Unicom"

Era Corporate Catering - Antea Cement
Rruga Boka e kuqe, Borizanë, Krujë

Era Corporate Catering - KCA Detug
Rruga Shpirag 5, Mbreshtan, Berat
Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0