Shtrimi i iftarit të fundit për familjet në nevojë tek Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” 

Disa momente të shkëputura nga iftari i fundit i shtruar në qëndrën komunitare “Gonxhe Bojaxhi”, ku shërbyem së bashku me nënkryetaren e Bashkisë së Tiranës, znj. Anisa Ruseti.  Anisa Ruseti: “Solidariteti dhe zemërgjerësia e sipërmarrjeve këtë Ramazan ka mbushur zemrat e shumë prej frekuentesve të qendrave komunitare të Tiranës.   Në Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” ishte një prej restoranteve… Vazhdoni me leximin e Shtrimi i iftarit të fundit për familjet në nevojë tek Qendra Komunitare “Gonxhe Bojaxhi” 

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0