Era

Supë me fidhe ose oriz

(perime në copa të vogla dhe lëng nga mishi viçit)

320 L

Purchase & earn 3 Pikët!
Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0