Era

“Quattro Stagioni”

(proshutë, pançetë, kërpudha, domate, sardele ose peshk ton, djathë gouda dhe mocarela)

590 L

Purchase & earn 6 Pikët!
Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0