Era

“Pizza mortadella e pistachio”

(mocarella, domate, pecorino romano, mortadella fistiqe, hajvar speci i bere nga ne)
(mund të realizohet dhe si “Calzone”)

670 L

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0