Era

Llukanik fshati me speca

(llukanik pikant i pjekur në furrë, me speca dy ngjyrësh, domate dhe erëza të ndryshme)

490 L

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0