Era

Gjoks pule në zgarë

(filetohet nga ne prej pulave të freskëta dhe marinohet me vaj ulliri ekstra të virgjer e rozmarinë)

600 L

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0