Era

“Contadina”

(salcë tartufi, mocarela, burrata, djathë brie, lajthi, dardha)
(mund të realizohet dhe si “Calzone”)

610 L

Purchase & earn 6 Pikët!
Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0