Era

“Capricciosa”

(proshutë, sallam, pançetë, domate, kërpudha, djathë gouda dhe mocarela)
(mund të realizohet dhe si “Calzone”)

580 L

Porosia Juaj / Your Order 0
Nuk ka produkte në shportë
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
0