Catering – ERA

Me kapacitet prodhues dhe menaxhues prej 5000 njësi prodhimi në ditë, ‘ERA Catering’ ofron një gamë të gjerë shërbimesh. Nëpërmjet paketave të thjeshta ushqimore (Business-Lunch) apo kontratave me institucione shtetërore e private (Coorporate Catering), ‘ERA Catering’ vjen në mjediset tuaja të punës, duke ju sjellë pranë cilësinë dhe shijen.

EVENT CATERING

ORGANIZONI EVENTIN TUAJ DUKE POROSITUR NË NJË NGA MËNYRAT

SHOP ONLINE SHKARKO MENU-NË AL SHKARKO MENU-NË ENG

BUSINESS LUNCH

Paketa jonë “Business Lunch” ju ofron zgjidhjen ideale për të porositur ushqimin nga vendi i punës.

Së bashku me kolegët, zgjidhni paketën që ju përshtatet dhe gatimet do t’ju vijnë aty ku ju ndodheni, në orarin e porositur dhe të sapogatuara.

Vaktet e rregullta gjatë ditës janë shumë të rëndësishme për rendimentin tuaj në punë, prandaj për këtë qëllim “Era Business Lunch” ju ofron këtë shërbim kudo që ndodheni.

ME SHUME

CORPORATE CATERING

“Era” Corporate Catering krijon në vendin tuaj të punës një mjedis të posaçëm,
ku ju mund të porositni ushqimin që dëshironi, të gatuar në vend dhe
me vetëshërbim.

PARTNERËT TANË