Delivery – ERA

Porosit Online

ERA , e para që realizoi me sukses shërbimin “delivery” në Shqipëri.
Prej 1999 sjell pranë jush një menu të pasur shqiptare tradicionale, mesdhetare dhe të huaj.

Porosit Online, ushqimi juaj vetëm një klikim larg!

Porosit prej orës 11:00 deri në 23:59

POROSIT ONLINE TANI