Checkout

Porosia Juaj

POROSIA JUAJ

Shqipëri

Përfundoni Porosinë

Additional information

Your order

Produkt Nënshumë
Set Service 1  × 1 L
Nënshumë L
Totali L

Dërgimi bëhet vetëm ne Tiranë

Vlera e shërbimit delivery do të llogaritet në varësi të adresës tuaj!

Për çdo koment, ankesë apo sugjerim në lidhje me shërbimin delivery, ju lutemi klikoni tek kategoria “Shërbimi i Klientit”.

Pyetje nga klientët?

Në varësi të fluksit të punës, produkteve të porositura dhe adresës suaj, porosia mund të vonojë nga 30 – 50 minuta.

Nëpërmjet “My Era Card” ti shpërblehesh për çdo porosi të kryer online.

 

Mjafton të krijoni llogarinë tuaj tek “My Era Card” duke plotësuar të dhënat personale dhe ju do të shpërbleheni si klient besnik me oferta të personalizuara, ulje apo kupona dhuratë.

 

Në momentin qe regjistroheni, tek llogaria juaj do t’ju shfaqen të gjitha porositë e kryera online, pikët e mbledhura dhe dhuratat që do të fitoni. Kliko këtu për t’u regjistruar.

 

Sapo të kryeni porosinë online, do të telefonoheni nga stafi i Era Delivery për t’ju lajmëruar në lidhje me vlerën e shërbimit delivery që duhet të paguani, duke marrë parasysh zonën që i përket adresa juaj.

Është shumë e rëndësishme që të mos harroni ti shtoni porosisë tuaj edhe bukën apo serviset në rast se do të jenë të nevojshme për ju.

Për çdo koment, ankesë apo sugjerim në lidhje me shërbimin delivery, ju lutemi plotësoni formularin online (duke klikuar këtu) dhe më pas Departamenti i Kujdesit ndaj Klientit do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për të folur më në detaje në lidhje me eksperiencën tuaj tek ERA.

Testimonials

“Thjesht e përkryer”
Isha tek “Era Vila” për 2 ditë rresht gjatë qëndrimit tim në Tiranë dhe dua t’ju përgëzoj shumë.

Jean Lyonn

“Restorant i mahnitshëm”

Një vend kaq i bukur me një vendndodhje perfekte, ushqime tradicionale dhe staf shumë profesional.

Sandra Ziv

Porosia Juaj / Your Order 1
-
+
Total
L
VAZHDO BLERJEN / CONTINUE SHOPPING
1