Showing 1–9 of 184 results

Absolut Vodka

300 LEK

Antipastë djathrash (2cp)

180 LEK

Antipastë me djathë & proshutë

170 LEK

Antipastë pinguin

70 LEK

Biftek viçi me emental dhe kajsi (1.5cp)

150 LEK

Binje me krem philadelphia e çokollatë

130 LEK

Birrë e hapur (Tirana, Erdinger, Bitburger)(250 ml)

130 LEK

Birrë Korça

170 LEK

Biskota (2cp)

100 LEK

Informacione Shtese

  • Çdo kërkesë ekstra brenda kësaj shume, shton 15% të vlerës totale
  • Shërbimi mbi 10000 lekë me tvsh përfshin transport, serviset e mira, tavolina, mbulesa, shtrim dhe 1 kamarjer
  • Çdo kamarjer shtesë - 3000 lekë/orë me tvsh për çdo orë shtesë gjatë shërbimit.
  • Çdo kamarjer shtesë - 3000 lekë/orë me tvsh për çdo orë shtesë gjatë shërbimit.
  • Çmimet e menuve janë me tvsh
  • Transporti është falas brenda 5 km, duke filluar që nga qendra e prodhimit. Për çdo km shtesë, vlera shtohet 150L/km.
  • Për evente jashtë Tiranës, vlejnë kushte të tjera