Showing 1–9 of 166 results

Përbërësit

(proshutë, pançetë, kërpudha, domate, sardele, djathë gouda dhe mocarela)

x1

4 Stinet

550 LEK

Përbërësit

(me gjalp të freskët)

x1

Al Burro

240 LEK

Përbërësit

(proshutë, pançetë, rikota, krem qumështi, dy lloje djathërash)

x1

Al Forno

480 LEK

Përbërësit

(me salcë jeshile e përpunuar)

x1

Al Pesto

360 LEK

Përbërësit

(salcë domate pikante, pomodorini, ullinj)

x1

Alla Arrabiata

410 LEK

Përbërësit

(kërpudha, bizele, domate të freskëta, majdanoz)

x1

Alla Boscaiola

420 LEK

Përbërësit

(proshutë, pançetë, kërpudha, krem qumështi, majdanoz)

x1

Alla Cacciatora

410 LEK

Përbërësit

(sallam Napoli, speca, ullinj, pomodorini, salcë pikante)

x1

Alla Diavola

370 LEK

Përbërësit

(proshutë, krem qumështi)

x1

Alla Piemontese

380 LEK