ERA "BLLOKU"
Adresa: Rr. Ismail Qemali, p. 13/2 Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 (0) 4 22 438 45
Cel: +355 (0)69 40 66 662
E-mail: erablloku@era.al
ERA “VILA”
Adresa: Rr. Papa Gjon Pali II, Vila nr. 11 Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 (0) 4 22 55 000
Cel: +355 (0)68 90 24 561
E-mail: eravila@era.al
(bulmet i pastër nga zona e Konispolit)
(me vaj ulliri ekstra i virgjër, kripë deti e rozmarin)
(patëllxhan, spec, kungull, djathë dele, vaj ulliri ekstra i virgjër, stika e trumzë)
(djathë dele, hudhër e gjalp i freskët nga tradita Korçare)
(djathë i njomë nga kullotat e Milotit)
(nga baxhot e Konispolit)
(nga baxhot e Progonatit)
(lakra të egra të tiganisura me vaj ulliri ekstra i virgjër, speca të pjekur e hudhër)
(kungulleshka të njoma të pjekura në zgarë, marinuar me vaj ulliri ekstra i virgjër, kopër e nenexhik)
(djathë dele, feta domate, spec, vaj ulliri ekstra i virgjër, spec bukov, mbështjellë në letër furre)
(patëllxhan, kungull, qepë e njomë, karrotë, spec i kuq, spec jeshil, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë e freskët)
(speca të skuqur, gjizë e ëmbël, djathë dele, zemra domatesh, vaj ulliri ekstra i virgjër, hudhër)
(speca të pjekur, të mbushur me djathë, gjizë të njomë e erëza)
(pllaqi nga Menkulasi, qepë, vaj ulliri ekstra i virgjër, piper i kuq, rigon nga mali i Gramozit)
(qiqra, krem susami, vaj ulliri ekstra i virgjër, majdanoz i freskët)
(japrak, petull në plloçë, fërgesë me speca, shapkat Çamërie, salcë “ajoli”, salcë speci, pllaqi të zeza, djathë dhie i stazhionuar me arra, reçel kumbulle blu, krem qiqrash, kërpudhë tigani me narden)
(panxhar e rrepa në shurup erëzash, djathë dhie, pekmez nga Leshnica e Pogradecit)
(sallatë jeshile në marinadë portokalli e limoni, ullinj Berati, qepë e njomë e kopër)
(sallatë jeshile, iceberg, rukola, spec i kuq, radikio, karrotë, panxhar, patate e zier, salcë “vinaigrette“)
(lakër e bardhë, karrotë e spec gogozhare në rende, vaj ulliri ekstra i virgjër, piper i sapo bluar)
(ullinj Berati, trumzë, dafinë, rozmarinë, vaj ulliri ekstra i virgjër, copa pitesh krokante)
(brokoli, lulelakër, karrotë, bishtaja, bizele, fasule Trenare Devolli, misër, vaj ulliri ekstra i virgjër, kopër)
(mish viçi, karrotë, selino, rrepa, patate, tumaca Çamërie, kuriandra)
(pulë e zier me perime, miell, qumësht, limon)
(të brendshme qingji, qepë e njomë, oriz, paprika, dhjozmë)
(salçiçe me mish derri e piper, speca të pjekur, salcë domate, kaçamak, trumzë)
(lakra të egra, qepë e njomë, dhjozmë, miell misri, vezë, djathë në shtalp)
(pilaf tradicional, copa pule, qepë e thatë, lëng limoni, majdanoz)
(melçi, veshka viçi të gatuara në tigan, me qepë e zemra domatesh)
(me gjethe spinaqi ose rrushi, oriz, çika mish viçi, vaj ulliri ekstra i virgjër shoqëruar me kos të kulluar e nenexhik)
(patëllxhan, qepë e thatë, çika mishi, hudhër, narden, pure domate)
(kungull i njomë, vezë, djathë dele, zemra domatesh, kopër)
(pllaqi nga Menkulasi, spec bukov, vaj ulliri ekstra i virgjër, qepë Lini, suxhuk Kosove)
(shpatull viçi, qepë, narden, piper i ëmbël, gjizë djathi)
(mish viçi, qepë, rigon, narden, salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok)
(shpatull viçi, qepë, kërpudhë, spec, pekmez, rrushkull dëllinje)
(mish shelegu, vezë, kos, miell, oriz, gjalp i freskët)
(mëllenjë e marinuar me erëza e kripë të trashë, patate krokante, kërpudhë tigani me narden)
(shoqëruar me patate krokante me erëza, kërpudhë tigani, krem erëzash)
(shoqëruar me pure misri, domate e tharë, brokoli e krem erëzash)
(pjesë të miksuara e të marinuara të qingjit, patate të furrës me rozmarinë, lakra të egra, kos i kulluar me aromë nenexhiku)
(salçiçe të bëra nga ne, me mish qingji të freskët dhe erëza fantastike)
(shoqëruar me patate krokante, kërpudha tigani, krem erëzash)
(patate krokante, kërpudha tigani, krem erëzash)
(patate krokante, kërpudhë tigani me narden, krem erëzash)
(pure misri, kërpudhë tigani, lakra të egra)
(800 gr bërxollë viçi e stazhionuar, perime tigani, patate krokante, lakër e marinuar, krem erëzash)
(bukë e pjekur në tullë, kërpudhë, hudhër, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë, krem djathi)
(domate, djathë dele Konispoli, vaj ulliri ekstra i virgjër nga Borshi, borzilok)
(mocarela, pomodorini, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok)
(salçiçe pikante derri, qepë e kuqe, djathë i stazhionuar, ullinj të zinj)
(kefalotiri, susam i zi dhe i bardhë, mollë, kanellë, mjaltë, reçel boronice)
(kefalotiri, në flakë konjaku)
(patate chips, pançetë, proshutë, kërpudhë, krem qumështi)
(champignon, porcini, qumësht, domate e thatë, trumzë)
(mish viçi i butë, brokoli, karrotë, kungull, gjethe spinaqi)
(karrotë, mollë jeshile, xhinxher)
(perime të stinës, gjalp i freskët, kopër)
(quinoa, avocado, rrepa të kuqe, lime, mango, arrë kokosi, bajame të pjekura, pomodorini)
(iceberg, sallatë jeshile, kruton, misër, pulë e marinuar, salcë çezar)
(rukola, pomodorini, portokall i qëruar, grana padano)
(domate, kastravec, qepë e kuqe, ullinj Kallamate, djathë feta, vaj ulliri ekstra i virgjër, rigon)
(iceberg, rukola, mango, avocado, pomodorini, susam, shegë, salmon, ”vinaigrette”, mustardë)
(rukola, pomodorini, iceberg, grana padano, pançetë derri me salcë “teriyaki”)
(zemra spinaqi, pomodorinini, domate e thatë, ananas, djathë dhie, shegë, fruta pylli)
(fileto pule, kërpudha, dy lloje salcash)
(ravioli i mbushur me spinaq dhe rikota, pomodorini, salcë rozë dhe borzilok)
(ragu e përgatitur me mish shelegu, erëza e zemra domatesh)
(krem patëllxhani i pjekur, rikota, grana padano, djathë pecorino, trumzë)
(përgatitur me mish viçi të grirë, qepë skalonja, karrota, salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, selino, dafinë)
(karkalec, sepie, kallamarë, domate e freskët, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(tagliatelle panxhari, pure bizele, salmon, sherebelë)
(salçiçe e freskët derri, domate, spec i kuq, bizele, trumzë, vaj ulliri ekstra i virgjër, grana padano)
(domate e ëmbël, borzilok, grana padano)
(kërpudhë, pançetë, rikota, krem qumështi, mocarela, cedar)
(domate, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, hudhër, peperoncini)
(beshamel, grana padano)
(karkalec, fileto pule, kallamar, bizele, karrotë, kungull, shafran)
(brokoli, bizele, karrotë, kungull, grana padano)
(kallamar, sepie, karkalec, domate freskët, hudhër, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(salcë barbecue me spec pikant, perime të stinës)
(shoqëruar me patate të skuqura, salcë speci pikante)
(sfera panxhari, karrotë, kungull, anis, piper kokër)
(fileto pule, krem tartufi, perime të lezetuara me erëza)
(fileto gici, kërpudha të freskëta, vaj ulliri ekstra i virgjër, verë marsalla)
(bebi patate, pomodorini, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë)
(pa salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, speca, kërpudha, kungulleshka, patëllxhan, angjinare, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(4 lloje djathi)
(peshk ton, ullinj)
(salcë, mocarela, rukola, burrata, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(salcë, salçiçe derri, djathë mocarela)
(proshutë e tymosur, kërpudha, vaj ul liri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, sallam, proshutë, speca ose angjinare, kërpudha, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, proshutë, pançetë, sardele ose ton, kërpudha, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(pure domate, borzilok, djathë mocarela, qepë e kuqe, pomodorini, emental, vaj hudhrash)
(domate, peperoncini, sallam pikant, djathë kaçkavall i butë, rikota kremoze, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(proshutë, pançetë, salçiçe, kërpudha, djathë i bardhë, domate të vogla, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(crudo di Parma, rukola, domate të vogla, mocarela, grana padano pas pjekjes)
(kërpudha porcini, domate të thata, rikota, crudo di Parma, pecorino, mocarela, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, sallam pikant, salçiçe e freskët, speca djegës)
(salcë domate, mocarela, patëllxhan i marinuar, crudo, pecorino, farë lulëkuqe, borzilok)
(salcë, djathë mocarela, djathë bebe, salçiçe pule, patate të skuqura, “ketchup”)
(me qumësht të plotë e vezë të freskëta)
(patate të skuqura dhe krem djathi)
(bulmet i pastër nga zona e Konispolit)
(me vaj ulliri ekstra i virgjër, kripë deti e rozmarin)
(patëllxhan, spec, kungull, djathë dele, vaj ulliri ekstra i virgjër, stika e trumzë)
(djathë dele, hudhër e gjalp i freskët nga tradita Korçare)
(djathë i njomë nga kullotat e Milotit)
(nga baxhot e Konispolit)
(nga baxhot e Progonatit)
(lakra të egra të tiganisura me vaj ulliri ekstra i virgjër, speca të pjekur e hudhër)
(kungulleshka të njoma të pjekura në zgarë, marinuar me vaj ulliri ekstra i virgjër, kopër e nenexhik)
(djathë dele, feta domate, spec, vaj ulliri ekstra i virgjër, spec bukov, mbështjellë në letër furre)
(patëllxhan, kungull, qepë e njomë, karrotë, spec i kuq, spec jeshil, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë e freskët)
(speca të skuqur, gjizë e ëmbël, djathë dele, zemra domatesh, vaj ulliri ekstra i virgjër, hudhër)
(speca të pjekur, të mbushur me djathë, gjizë të njomë e erëza)
(pllaqi nga Menkulasi, qepë, vaj ulliri ekstra i virgjër, piper i kuq, rigon nga mali i Gramozit)
(qiqra, krem susami, vaj ulliri ekstra i virgjër, majdanoz i freskët)
(japrak, petull në plloçë, fërgesë me speca, shapkat Çamërie, salcë “ajoli”, salcë speci, pllaqi të zeza, djathë dhie i stazhionuar me arra, reçel kumbulle blu, krem qiqrash, kërpudhë tigani me narden)
(panxhar e rrepa në shurup erëzash, djathë dhie, pekmez nga Leshnica e Pogradecit)
(sallatë jeshile në marinadë portokalli e limoni, ullinj Berati, qepë e njomë e kopër)
(sallatë jeshile, iceberg, rukola, spec i kuq, radikio, karrotë, panxhar, patate e zier, salcë “vinaigrette“)
(lakër e bardhë, karrotë, e spec gogozhare në rende, vaj ulliri ekstra i virgjër, piper i sapo bluar)
(ullinj Berati, trumzë, dafinë, rozmarinë, vaj ulliri ekstra i virgjër, copa pitesh krokante)
(brokoli, lulelakër, karrotë, bishtaja, bizele, fasule Trenare Devolli, misër, vaj ulliri ekstra i virgjër, kopër)
(mish viçi, karrotë, selino, rrepa, patate, tumaca Çamërie, kuriandra)
(pulë e zier me perime, miell, qumësht, limon)
(të brendshme qingji, qepë e njomë, oriz, paprika, dhjozmë)
(salçiçe me mish derri e piper, speca të pjekur, salcë domate, kaçamak, trumzë)
(lakra të egra, qepë e njomë, dhjozmë, miell misri, vezë, djathë në shtalp)
(pilaf tradicional, copa pule, qepë e thatë, lëng limoni, majdanoz)
(melçi, veshka viçi të gatuara në tigan, me qepë e zemra domatesh)
(me gjethe spinaqi ose rrushi, oriz, çika mish viçi, vaj ulliri ekstra i virgjër shoqëruar me kos të kulluar e nenexhik)
(patëllxhan, qepë e thatë, çika mishi, hudhër, narden, pure domate)
(kungull i njomë, vezë, djathë dele, zemra domatesh, kopër)
(pllaqi nga Menkulasi, spec bukov, vaj ulliri ekstra i virgjër, qepë Lini, suxhuk Kosove)
(shpatull viçi, qepë, narden, piper i ëmbël, gjizë djathi)
(mish viçi, qepë, rigon, narden, salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok)
(shpatull viçi, qepë, kërpudhë, spec, pekmez, rrushkull dëllinje)
(mish shelegu, vezë, kos, miell, oriz, gjalp i freskët)
(mëllenjë e marinuar me erëza e kripë të trashë, patate krokante, kërpudhë tigani me narden)
(shoqëruar me patate krokante me erëza, kërpudhë tigani, krem erëzash)
(shoqëruar me pure misri, domate e tharë, brokoli e krem erëzash)
(pjesë të miksuara e të marinuara të qingjit, patate të furrës me rozmarinë, lakra të egra, kos i kulluar me aromë nenexhiku)
(salçiçe të bëra nga ne, me mish qingji të freskët dhe erëza fantastike)
(shoqëruar me patate krokante, kërpudha tigani, krem erëzash)
(patate krokante, kërpudha tigani, krem erëzash)
(patate krokante, kërpudhë tigani me narden, krem erëzash)
(pure misri, kërpudhë tigani, lakra të egra)
(800 gr bërxollë viçi e stazhionuar, perime tigani, patate krokante, lakër e marinuar, krem erëzash)
(bukë e pjekur në tullë, kërpudhë, hudhër, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë, krem djathi)
(domate, djathë dele Konispoli, vaj ulliri ekstra i virgjër nga Borshi, borzilok)
(mocarela, pomodorini, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok)
(salçiçe pikante derri, qepë e kuqe, djathë i stazhionuar, ullinj të zinj)
(kefalotiri, susam i zi dhe i bardhë, mollë, kanellë, mjaltë, reçel boronice)
(kefalotiri, në flakë konjaku)
(patate chips, pançetë, proshutë, kërpudhë, krem qumështi)
(champignon, porcini, qumësht, domate e thatë, trumzë)
(mish viçi i butë, brokoli, karrotë, kungull, gjethe spinaqi)
(karrotë, mollë jeshile, xhinxher)
(perime të stinës, gjalp i freskët, kopër)
(quinoa, avocado, rrepa të kuqe, lime, mango, arrë kokosi, bajame të pjekura, pomodorini)
(iceberg, sallatë jeshile, kruton, misër, pulë e marinuar, salcë çezar)
(rukola, pomodorini, portokall i qëruar, grana padano)
(domate, kastravec, qepë e kuqe, ullinj Kallamate, djathë feta, vaj ulliri ekstra i virgjër, rigon)
(iceberg, rukola, mango, avocado, pomodorini, susam, shegë, salmon, ”vinaigrette”, mustardë)
(rukola, pomodorini, iceberg, grana padano, pançetë derri me salcë “teriyaki”)
(zemra spinaqi, pomodorinini, domate e thatë, ananas, djathë dhie, shegë, fruta pylli)
(fileto pule, kërpudha, dy lloje salcash)
(ravioli i mbushur me spinaq dhe rikota, pomodorini, salcë rozë dhe borzilok)
(ragu e përgatitur me mish shelegu, erëza e zemra domatesh)
(krem patëllxhani i pjekur, rikota, grana padano, djathë pecorino, trumzë)
(përgatitur me mish viçi të grirë, qepë skalonja, karrota, salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, selino, dafinë)
(karkalec, sepie, kallamarë, domate e freskët, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(tagliatelle panxhari, pure bizele, salmon, sherebelë)
(salçiçe e freskët derri, domate, spec i kuq, bizele, trumzë, vaj ulliri ekstra i virgjër, grana padano)
(domate e ëmbël, borzilok, grana padano)
(kërpudhë, pançetë, rikota, krem qumështi, mocarela, cedar)
(domate, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, hudhër, peperoncini)
(beshamel, grana padano)
(karkalec, fileto pule, kallamar, bizele, karrotë, kungull, shafran)
(brokoli, bizele, karrotë, kungull, grana padano)
(kallamar, sepie, karkalec, domate freskët, hudhër, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(salcë barbecue me spec pikant, perime të stinës)
(shoqëruar me patate të skuqura, salcë speci pikante)
(sfera panxhari, karrotë, kungull, anis, piper kokër)
(fileto pule, krem tartufi, perime të lezetuara me erëza)
(fileto gici, kërpudha të freskëta, vaj ulliri ekstra i virgjër, verë marsalla)
(bebi patate, pomodorini, vaj ulliri ekstra i virgjër, trumzë)
(pa salcë domate, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, speca, kërpudha, kungulleshka, patëllxhan, angjinare, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(4 lloje djathi)
(peshk ton, ullinj)
(salcë, mocarela, rukola, burrata, vaj ulliri ekstra i virgjër)
(salcë, salçiçe derri, djathë mocarela)
(proshutë e tymosur, kërpudha, vaj ul liri ekstra i virgjë r, borzilok i freskët)
(domate, sallam, proshutë, speca ose angjinare, kërpudha, ullinj, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, proshutë, pançetë, sardele ose ton, kërpudha, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(pure domate, borzilok, djathë mocarela, qepë e kuqe, pomodorini, emental, vaj hudhrash)
(domate, peperoncini, sallam pikant, djathë kaçkavall i butë, rikota kremoze, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(proshutë, pançetë, salçiçe, kërpudha, djathë i bardhë, domate të vogla, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(crudo di Parma, rukola, domate të vogla, mocarela, grana padano pas pjekjes)
(kërpudha porcini, domate të thata, rikota, crudo di Parma, pecorino, mocarela, vaj ulliri ekstra i virgjër, borzilok i freskët)
(domate, sallam pikant, salçiçe e freskët, speca djegës)
(salcë domate, mocarela, patëllxhan i marinuar, crudo, pecorino, farë lulëkuqe, borzilok)
(salcë, djathë mocarela, djathë bebe, salçiçe pule, patate të skuqura, “ketchup”)
(me qumësht të plotë e vezë të freskëta)
(patate të skuqura dhe krem djathi)
KUZHINA JONË ËSHTË E PËRBËRË ME PRODHIME TË FRESKËTA NGA PRODHUESIT VENDAS