Tel: +355 (0) 4 22 57 805

Rezervoni Tavolinën Tuaj Online

Ju lutemi, plotësoni të dhënat tuaja më poshtë për të rezervuar tavolinën tuaj në një nga restorantet tona. Faleminderit!

Emri Juaj*

Tel*

Emaili*

Sa persona*

Në Cilin Restorant?
 Era Blloku Era Vila

Zgjidhni datën dhe orën*

I pranoj Politikat e Privatësisë

Shkruani kodin e sigurisë
captcha

Fushat me * janë të domosdoshme për t’u plotesuar në mënyrë që të kryhet rezervimi juaj.