Tel: +355 (0) 4 22 57 805

Restorant – Piceri – “ERA”, tradita që jeton në një Erë moderne!

ERA “Blloku”

Restorant–piceri “Era” tek zona e ish-Bllokut, ishte pikënisja e rrjetit të restoranteve tona si edhe e gjithë shërbimeve të tjera që përfshin sot marka “Era”.

Ky restorant shërben prej vitit 1999 në një ambient të ngrohtë e mikpritës, ku ju ndiheni si në shtëpinë tuaj. Ai u bë shumë shpejt dhe vazhdon të jetë një nga më të preferuarit në Tiranë, sepse gatimet tona bazohen në traditën e kulinarisë shqiptare dhe asaj mesdhetare.

Ju mirëpresim!

ERA “Blloku” – Rr. Ismail Qemali, p. 13/2 Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 (0) 4 22 438 45
Cel: +355 (0)69 40 66 662
E-mail: era1@era.al

Ju lutem vendosni të dhënat tuaj më poshtë për të rezervuar tavolinën tuaj në restorantin tonë. Faleminderit

Emri Juaj*

Tel*

Emaili*

Sa persona*

Në Cilin Restorant?
 Era Blloku Era Vila

Zgjidhni datën dhe orën*

I pranoj Politikat e Privatësisë

Shkruani kodin e sigurisë
captcha

ERA “Vila”

Restorant–piceri “Era”, një vilë e arreduar këndshëm me mjedise të shumëllojshme, e cila ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, pranë stadiumit “Qemal Stafa”. Tradita dhe e reja bashkëjetojnë në restorantin tonë, për t’ju përcjellë gatime të shijshme tradicionale e mesdhetare, në një atmosferë shumë mikpritëse.

Ju mirëpresim!

ERA “Vila” – Rr. Papa Gjon Pali II, Vila nr. 11 (pranë stadiumit Qemal Stafa), Tiranë, Shqipëri
Tel: (04) 22 55 000
Cel: +355 68 90 24 561
E-mail: era2@era.al

Ju lutem vendosni të dhënat tuaj më poshtë për të rezervuar tavolinën tuaj në restorantin tonë. Faleminderit

Emri Juaj*

Tel*

Emaili*

Sa persona*

Në Cilin Restorant?
 Era Blloku Era Vila

Zgjidhni datën dhe orën*

I pranoj Politikat e Privatësisë

Shkruani kodin e sigurisë
captcha

Fushat me * janë të domosdoshme për t’u plotesuar në menyrë që të kryhet rezervimi juaj.