Tel: +355 (0) 4 22 57 805

Delivery – prej orës 11:00 deri në orën 23:59!!!! Me shpejtësinë e Erës!!!

Porosit Online


ERA , e para që realizoi me sukses futjen e shërbimit “delivery” në Shqipëri. Prej 14-vitesh sjell pranë jush një menu të pasur shqiptare tradicionale, mesdhetare dhe të huaj, kudo që ju ndodheni, në çdo kohë, ME SHPEJTËSINË E ERËS!!

Porosit ONLINE! Ushqimi Juaj vetëm një klikim larg!

Ju sugjerojmë të porositni online si një mënyrë praktike dhe eficente për porosinë tuaj. Operatoret tanë do marrin porosinë tuaj online në kohë reale, e cila do ju vijë për pak minuta në shtëpi apo punë.

Porosit ME ose PA TELEFON


Për të kryer porosinë tuaj, mund të na telefononi ose të na vizitoni në zyrat tona. Për me shumë na kontaktoni në:

Rr. Perlat Rexhepi, Pallati “Unicom”, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 (0) 4 22 57 805 ; +355 (0) 4 22 66 662 ; +355 (0) 4 22 74 949; +355 (0) 4 22 64 475

Cel: +355 (0) 69 20 65 000

E-mail: info@era.al
Web: http://www.era.al

Galeria