Tel: +355 (0) 4 22 57 805

Catering – Shija që Ti pret!

Me kapacitet prodhues dhe menaxhues prej 5000 njësi prodhimi në ditë, ‘ERA Catering’ ofron një gamë të gjerë shërbimesh, kudo që ju ndodheni.

Nëpërmjet paketave të thjeshta ushqimore (Business-Lunch) apo kontratave me institucione shtetërore e private (Industrial Catering), ‘ERA Catering’ vjen në mjediset tuaja të punës, duke ju sjellë pranë cilësinë dhe shijen.

Me ju në çdo çast dhe çdo ngjarje të rëndësishme të jetës suaj! ‘ERA Catering’ ju shoqëron në çdo event tuajin, festa familjare, dasma, ditëlindje, mbrëmje gala dhe kudo, ku ka nevojë për përkujdesje.

Sepse ‘ERA Catering’ është SHIJA QË TI PRET!

Llojet e Catering


Industrial Catering

Catering Business-Lunch

Event Catering